<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/36101415?origin\x3dhttps://actualitatcat.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

12/20/2006

Com refredar una beguda en 2 minuts...

Agafem la/les begudes en questió i les posem dintre d'un pot o olla plena d'aigua freda. Li afegim, a més uns glasons de gel i un bon grapat de Sal. Ho posem al congelador.

Us asseguro que en 2 minuts tindreu la beguda freda, freda, freda.

Explicació:
La barreja baixa ràpidament la temperatura sense arribar a congel.lar-se gràcies a la sa. Aquesta, en dissoldre's, necessita energia i l'haurà d'agafar absorbint el calor de l'aigua. A la vegada, el gel es desfarà ja que el contacte amb la sal disminueix la seva temperatura de solidificació, i per perdre l'estructura sòlida també necessita energia per lo que també agafarà la de l'aigua refredant-la encara més.


Etiquetas: