<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d36101415\x26blogName\x3dActualitat+Cat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://actualitatcat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3des_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://actualitatcat.blogspot.com/\x26vt\x3d7990671295370078611', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

5/28/2007

La ciutadania també parla...

Per primera vegada, sembla que ha nascut un nou partit polític. Un partit honest, verdader, transparent. Un partit que no té president que cobri barbaritats, que no té cotxe oficial ni es gasta gran quantitat de diners en campanyes electorals. Un partit polític sense nom, que n'està fart de que es prengui el pel als ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Aquest partit sense nom, ha estat molt prop de conseguir la majoria absoluta, i si el poguessim anomenar d'alguna manera seria ABSTENCIO. I es que prop del 50% de ciutadans de Catalunya no han anat a votar, dient i plasmant així que n'estem farts dels que es pensen que ens representen.

Catalunya necessita un canvi.

Etiquetas:

5 Comments:

Blogger Unknown said...

Perdona però per "dir i plasmar que n'estem farts dels que es pensen que ens representen" hom va a votar en blanc i no fa el garrulo anant a la platja.

28 mayo, 2007 10:10  
Anonymous Anónimo said...

Marc, no estic d'acord amb tu. Fins aquestes eleccions jo era dels que renyava a qui no anava a votar. Però ho han aconseguit. Després de molt intentar-ho han aconseguit que no tingués confiança en cap partit polític. I a costa de ningunejar el vot en blanc ( tu els has vist en alguna estadística? Segons la tele no n'hi havia hagut cap ) m'han fet prendre LA decisió. Que els donguin.

Estic content que hagi guanyat l'abstenció. En molts països caldria tornar a repetir les eleccions, però la talla dels nostres candidats, un cop asseguts a la poltrona, farà que no sigui així. Que sigui una cosa "preocupant" avui, potser demà també. Però amb l'arribada del primer seu se'ls en fotrà.

28 mayo, 2007 10:27  
Blogger Unknown said...

Si tots els que no han anat a votar ho haguèssin fet en blanc, creus que podríen passar per sobre d'un fet tant contundent i greu? Excuses. No votar és immoral.

28 mayo, 2007 13:36  
Anonymous Anónimo said...

També hi ha l'opció de votar nul. El vot nul no compta com a vàlid, però si que els compten com a nuls, em sembla, puguent servir com a vot protesta millor que el vot en blanc. El vot en blanc compta com a vàlid fent pujar el llistó necessari per a obtenir representació. Aquesta situació es pot utilitzar a conveniència segons, si vols afavorir o perjudicar les llistes menys votades.

Miquel

28 mayo, 2007 15:01  
Anonymous Anónimo said...

El que és ben segur, és que els que no heu anat a votar no teniu cap dret de queixar-vos del govern que ara tenim.

29 mayo, 2007 16:36  

Publicar un comentario

<< Home