<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d36101415\x26blogName\x3dActualitat+Cat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://actualitatcat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3des_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://actualitatcat.blogspot.com/\x26vt\x3d7990671295370078611', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

2/17/2008

Eleccions - A qui voto?, ...voto?

Tots sabem que la campanya electoral es una total presa de pèl en la que tots els partits polítics aprofiten per tornar-se a riure dels ciutadans gastant-se uns suposats diners dedicats a campanya. Inventen debats que descriuen com polítics mentre que realment son xerrades en la que es dediquen a criticar coses d'altres que segurament ells mateixos fan pitjor. Total: UN DRAMA.

Tan difícil es senyors polítics enviar a casa nostre una carta senzilla amb les 10-20 promeses electorals que realment aneu a complir sense cap mena de condició ni lletra petita?. Aquesta és la única manera en la que nosaltres, ciutadans, ens decidirem egoistament pel partit que més ens interessi. Però clar.. això no interessa, no fos que se us veiés el "plumero" i ens donéssim compte del que realment prometeu: RES.

Aquest any, tot pinta en que hi tornarà a haver una grandíssima abstenció. Està clar, que per sobre de tot, mentre totes les televisions aniran ensenyant les gràfiques amb la grandíssima abtenció, sortiran els nostres polítics dient les mateixes parides de sempre: "Ens sentim guanyadors".

No us doneu conte que sou la vergonya més gran arreu del mon?.. La gent es riu de vosaltres i vosaltres seguiu fent el mateix, enfotent-vos del que diguin... Realment vergonyós.

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

potrebo, da preverijo:)

18 noviembre, 2009 22:03  

Publicar un comentario

<< Home